Foto: Instagram/majamarijanaofficial
Maja Marijana

Ćerke Maje Mrijane, Anđela i Milica ne eksponiraju se često u madijima, pa su manje poznate našoj javnosti. Oni koji su ipak imali prilike da vide devojke, slažu se da obe prelepo izgledaju, a da posebno starija devojka, Anđela dosta podseća na poznatu mamu.

Starija Majina ćerka, Anđela ima 23 godine i fizički dosta liči na majku. Maja je inače stariju ćerku dobila u braku sa poznatim TV voditeljem Željkom Stefanovićem.

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Maja Marijana Official (@majamarijanaofficial) on

Mlađu ćerku Milicu rodila je u svom drugom braku sa Mladenom Šmakićem.Svima nam je poznat ne tako slavan način na koji je pevačicin drugi brak okončan.

Ona je Mladena pre par godina tužila zbog fizičkog nasilja, tokom kog je zbog prebijanja doživela i potres mozga, nakon čega je završila u bolnici.

Maja je trenutno u srećnoj vezi sa košarkašem Nenadom, koji je poprilično mlađi od nje.

-Sa njim idem na utakmice, navijamo zajedno, on ima svoje zanimanje, ja svoje, tako treba da ostane. On je visok čovek, ima dva metra, ja sam pored njega kao patka. Upoznali smo se slučajno preko prijatelja, ja nisam razmišljala o ljubavi, ali kada sam stavila veliku tačku, ona se razlila- izjavila je Maja nedavno.

 

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime