Istina iza šabačkog pogrebnog kalendara koji je uzburkao društvene mreže

0

Fejsbuk
Kalendar koji je uzburkao društvene mreže
 

– Moj prijatelj je uradio kalendar kao novogodišnji poklon meni, odnosno, kao šalu na moj račun. I to je namenjeno užem krugu prijatelja a ne za javno prikazivanje, čag ga ni ja nemam. Šabačka "čivija“, eto, to je u pitanju – kaže Poučković za "24 sata"

Ala je opravio svaka mu čast

"Hoću i ja jedan“, "Kad tad Poučković“, "Zna Mirko kako treba“, "Jel su i one uključene u uslugu“ – samo su neki od komentara kojima je propraćena ova slika na društvenim mrežama, uz nezaobilazno pominjanje čuvenih Topalovića iz "Maratonaca“.

Bizarni kalendar proširio se brzinom munje društvenim mrežama, pošto je fotku na Tviteru podelio Ognjen Amidžić. Reakcije su bile burne, a među komentarima se šaljivo provlačilo pitanje da li su korseti i donji veš postali deo pogrebne opreme!

– Ovo je porodična firma koja postoji više od dve decenije. Profesionalno i odgovorno radimo i ne bih voleo da ovaj kalendar to dovede u sumnju. Naše stranke, ožalošćene porodice, znaju kakvi smo mi u poslu i to je najbitnije – napominje Počković i naglašava da ni u jednoj njegovoj radnji u Šapcu nema ovog čudnog kalendara.

– Ma naravno da nisu u radnjama, posao je jedno, a ova šala sa prijateljima nešto sasvim drugo. Kad neko izgubi dragu osobu, on od mene očekuje pomoć i prijatelja u nevolji. Ja se tako prema poslu odnosim. Kalendaru nije mesto u radnji. Iako za mene to nije ismevanje preminulih ni ožalošćenih, mada neko možda i tako protumači – dodaje Poučković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here