Foto: Instagram/printscreen
Kim Kardašijan

Ovogodišnja „Met gala“ izazvala je lavinu komentara, s’ obzirom da su poznata lica Holivuda u potpunosti promašila ovogodišnju temu događaja.

Jedan od stajlinga koji je skrenuo pažnju i izazvao pregršt komentara iznela je Kim Kardašijan, a sada je njen izgled na prestižnom događaju napravio polemiku na društvenim mrežama.

Haljina koju je Kim nosila vredna je 4,81 miliona dolara, i smatra se najskupljom haljinom prodatom na aukciji. Kim Kardašijan nosila je haljinu Merlin Monro koja je u njoj pevala na proslavi 45 rođendana američkog predsednika Džona Kenedija.

Kultnu haljinu boje kože s više od 2500 ručno ušivenih kristala kupio je na aukciji 2016. godine lanac muzeja “Ripley’s Believe It or Not”, za gotovo 5 miliona dolara.

Naime, Kim Kardašin je rekla da je morala da smrša 7 kilograma i da se poslednju nedelju izgladnjuje da bi ušla u ovu haljinu, što se ispostavilo da je laž.

Pre par dana njeni fanovi su otkrili slike sa poslednje probe, koja se održala nedelju dana pre Met Gale, na kojoj se jasno vidi da nije imalo šanse da starleta uđe u ovu haljinu. Samim tim se ispostavilo da je promovisala jedan izuzetno nezdrav način života, da bi se uspotavilo da Kim nije ni uspela da uđe u haljinu. Na slikama sa crvenog tepiha, Kim Kardašijan je sve vreme držala bundu na leđima. Tek kasnije kada se presvukla u repliku haljine se slikala da joj se vide leđa.

Fotografije pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here