pexels.com
Ilustracija

Kako pokazuju najnovija istraživanja, sve veći broj muškaraca vara svoje partnerke i to svaki put kada im se ukaže prilika.

U onlajn anketi na društvenim mrežama u kojoj je učestvovao veliki broj mladih, rezultati su gotovo poražavajući. Naime, više od 60% muške populacije je priznalo da su prevarili svoju devojku, jednom ili više puta u zavisnosti od prilike.

Na drugoj strani, devojke su priznale da skoro nikada ne varaju i broj onih koje su to učinile je jedva prešao 4% anketiranih.

Kako su istakle njima je najbitnije da imaju pažnju i ljubav svog partnera i spremne su da im oproste čak i prevaru ukoliko smatraju da se ona desila slučajno. Međutim, muškarci tvde da je varanje sasvim normalno, te da onaj ko kaže da nikada nije prevario svoju devojku ili ne govori istinu, ili pak nije imao priliku za to.

-Svi su varali koji su imali priliku, odmah da ti kažem. Oni što pričaju da su fini i da nikada to nisu uradili, ili nisu priliku za to, ili ne govore istinu. – rekao nam je jedan od anketiranih muškaraca.

Izgleda da on nije usamljen u ovom mišljenju, ali devojke ipak očekuju nešto drugo.

-Smatram da ukoliko imaš potrebu nekog da prevariš treba odmah da prekineš sa njim, jer prevara nije nešto čime se treba ponositi. Prevaru nikada neću oprostiti a to savetujem svim devojkama! – zaključila je devojka koja je učestovala u našoj anketi.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here