Italija: Prostitutka iz Srbije otimala koleginicama zaradu jer stoje u njenom “reonu”!

0

Foto: Ilustracija
 

Reketašica je devojkama naplaćivala svakodnevno 50 evra, kako bi im dozvolila da stoje na deonici puta koju je ona kontrolisala. Ukoliko bi se devojke suprotstavile ili sukobile s njom, A. S. im je pretila prebijanjem. Devojke su, prema rečima policijske doušnice, bez pogovora davale novac srpskoj državljanki jer su je se plašile.

Hapšenje A. S. usledilo je u okviru specijalne policijske akcije suzbijanja prostitucije na magistralnom putu između Ravene i Červija, inače poznatih letovališta na italijanskoj obali Jadrana. Ova deonica puta poznata je kao omiljeno okupljalište prostitutki, jer tuda svakodnevno prolazi veliki broj vozila, ali i turista, koji koriste usluge ovih devojaka.

Lokalni mediji su preneli da su karabinjeri uhapsili A. S. uz pomoć druge prostitutke koja je imala hrabrosti da je otkuca, a potom sa policijom detaljno razradi plan njenog hapšenja.

Karabinjeri su napravili zasedu na mestu gde su znali da će doušnica predati dogovorenu svotu novca A. S. Na taj način želeli su da reketašicu uhvate u trenutku izvršenja krivičnog dela, iako su i druge prostitutke potvrdile da ih A. S. već nekoliko meseci reketira.

Plan je urodio plodom i A. S. je uhapšena, a potom prebačena u ženski zatvor u mestu Forli gde je očekuje suđenje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here