Foto: Tanjug/AP
Dušan Vlahović

Partije Dušana Vlahovića u Fiorentini jednostavno ne mogu da prođu neopaženo, pa je potpuno logično što je srpski napadač danima tema o kojoj se priča na Apeninima, ali i dalje od Serije A i Italije.

I u subotu je Vlahović na udarnim stranicama italijanskih medija, tačnije na najtiražnijoj Gazeti, koja donosi vest da će Milan u letnjem prelaznom roku dovesti Nikolu Vlašića i Dušana Vlahovića.

Milan je nakon dugogodišnje pauze blizu povratka u Ligu šampiona i već priprema teren za predstojeće transfere kojima bi se klub trebao dodatno pojačati za narednu sezonu. S tim u vezi, jutrošnje vesti iz Italije govore da bi svlačionica “rosonera” mogla biti bogatija za još dvojicu igrača čije se prezime završava na “ić” i dolaze sa prostora Balkana.

Podsetimo, u Milanu već igraju četiri igrača na “ić” – Rade Krunić, Zlatan Ibrahimović, Mario Mandžukić i Ante Rebić.

Hrvatski 23-godišnji vezni igrač Vlašić briljira u dresu CSKA-a, najbolji je strelac ekipe sa deset golova i ponajbolji igrač lige, a njegova vrednost iznosi 30 miliona evra. Vlahović naravno niže sjajne nastupe u Fiorentini, 12 golova je upisao ove sezone, a sve je oduševio nedavnim het-trikom za poluvreme protiv Beneventa.

Fiorentina bi za Vlahovića mogla tražiti oko 40 miliona evra pa bi Milan na ova dva igrača mogao da potrošiti najmanje 70 miliona evra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here