EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Napadač Torina Simone Edera dobio je poziv Crvene zvezde da u zimskom prelaznom roku dođe na Marakanu prenosi portal Telegraf.

Portal “Toro”, inače posvećen samo vestima koje su vezane za Torino, javio je da se Edera nalazi na raskrisnici koja može da odredi njegov dalji tok karijere i da pomenuti napadač trenutno vaga da li da se zaputi za Beograd.

Takođe, isti portal piše da dve strane trenutno intezivno rade na realizaciji transfera i da su, za sada, prvi znaci ohrabrujući. Verovatno i zbog toga što je tržište u Italiji trenutno malo za Ederu.

U Torinu neće dobiti adekvatnu šansu, to je sigurno. Specija i Krotone su se pominjali letos, ali trenutno ne traže napadača sa Ederinim karakteristikama. S druge strane, Parma bi mogla da pokvari posao crveno-belima zbog trenera D’Averse koji se vratio u klub i koji je svojevremeno trenirao napadača Torina.

– D’Aversa poštuje Ederu kog je već trenirao, ali trenutno je najkonkretniji put onaj koji vodi u Srbiju. Pregovara se i konačan odgovor očekuje se uskoro – piše “Toro” u zaključku svog teksa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here