Šansa da Miloš Teodosić zaigra na Mundobasketu u Kini nije velika.

Povreda koju je srpski plejmejker doživeo u prvoj četvrtini utakmice sa Litvancima u Beogradskoj areni nimalo nije naivna, zbog čega ga čekaju intenzivne terapije.

Aleksandar Đorđević i medicinski tim KSS još ne gube nadu da će Teo uspeti da se oporavi. U tom cilju u njegov rehabilitacioni proces ukjučiće se i osoblje Virtusa.

Kako pišu italijanski mediji Teodosić bi u narednim danima trebalo da stigne u Bolonju, gde će raditi pod nadzorom doktora Nanija.

Doktor našeg nacionalnog tima Dragan Radovanović izjavio je da će konačna odluka o Teovom putu u Kinu pasti nakon drugog pregleda, koji će uslediti posle nekoliko dana rehabilitacije.

– U pitanju je obnovljena povreda tabanske fascije. Urađen je snimak i započete su intenzivne terapije koje će se raditi narednih nekoliko dana. Videćemo kako će stopalo da reaguje na njih, zatim će biti urađeni novi kontrolni snimci i posle toga ćemo moći preciznije da znamo koliko će Miloš morati da pauzira.

Svetsko prvenstvo počinje 31. avgusta. Već prvog dana Orlovi izlaze na parket, kada će otvoriti šampionat utakmicom protiv Angole.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here