youtube/ Zadruga Official
Iva je priznala Drvetu mudrosti da mu je spremala iznenađenje povodom njihove mesečnice

Stefan Karić je tokom noći obavestio svoju devojku Ivu Grgurić da želi da napusti velelepno imanje, iako je to bio deo igre.

Naime, Stefan je prihvatio izazov Drveta mudrosti da ostane sakriven do 14 časova kako bi mu ono obezbedilo iznenađenje za Ivu povodom mesečnice.

Kako Grgurićeva o ovome ništa ne zna, ona je jecala u Rajskom vrtu, pa priznala Drvetu da joj je veoma teško.

Ne mogu verovati da je na taj način otišao. Nije se ni pozdravio. Ne mogu se pomiriti što je sinoć otišao. Žao mi je što je otišao na našu mesečnicu. On je tip osobe koja promatra sve i guta u sebi. Palo mi je na pamet da se naljutio jer mu nisam čestitala mesečnicu, ali nema šanse da je zbog toga. Nama je mesečnica 28., a on je rekao Radetu da nam je 27. Pitala sam Matoru da napravimo tortu, angažovala sam Ivanu i Milana da nam pevaju. U šoku sam. Žao mi je što me je ostavio samu. Ja ću ga čekati ili ovde ili napolju. Svejedno – pričala je Iva kroz suze.

Iva je zatražila od Drveta mudrosti i muzičku želju, a ono joj je to i ispunilo. Grgurićeva je sve vreme pevušila stihove omiljene pesme i jecala, dok se Stefan krio na imanju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here