Ivan dobio batine: Okrivio Acu Amadeusa!

0

Pretučen je u centru Beograda, a sumnja da mu je batine smestio član grupe “Amadeus bend”
 

– Ivan je izlazio iz jedne kladionice, kada su iz automobila izleteli momci koji su odmah nasrnuli na njega i počeli da ga tuku. Posle okršaja Ivan se uputio u Urgentni centar, a ceo slučaj je prijavio policiji koja je pokrenula istragu. Ivan je u stanici izjavio kako sumnja da mu je batine smestio Aleksandar Stanimirović iz “Amadeus benda”. Istraga je i dalje u toku, a tužilištvo je obavestilo policiju da moraju da im dostave dokumenta, kako bi odlučili da li će Marinković morati privatno da goni počinioca ili će to uraditi tužilaštvo. Pošto je Ivan zadobio lakše telesne povrede, najverovatnije će morati da podnese privatnu tužbu – izjavio je za Alo! izvor blizak policijskoj istrazi.

 

Razlog incidenta zajednička devojka?

Kako Alo! saznaje iz izvora bliskog Ivanu Marinkoviću, bivši muž Tržanove misli da Aca Amadeus njemu namestio batine zato što imaju neku “zajedničku” devojku ili su je nekada imali. Ni jedan ni drugi te navode nisu želeli da komentarišu.

Alo! je samo dan pošto je pretučen uspeo da uslika Marinkovića ispred zgrade, dok pije kafu u omiljenom kafiću, ali on nije bio raspoložen za priču sa novinarima, već je preko sms poruke dao komentar o celoj priči.

– Istina je, pred zabezeknutim ljudima prebijen sam, udaren kolima dva puta, od strane jako poznate osobe koja je tada pozvala petoricu koji su me metalnim šipkama tukli do iznemoglosti! U Urgentnom centru sam proveo pet sati jer imam ozbiljne povrede koje sam i slikao i nisu lepe za gledanje. Sve je predato nadležnima, pa se nadam da u našoj uzlazećoj državi neko ume da ovakvim idiotima, plaćenicima i manijacima stane na put! Uzrujan sam jako, teško hodam i imam ozbiljne povrede – izjavio je bivši muž Goce Tržan, a kako bismo čuli i zašto bivši učesnik rijalitija “Farma” sumnja da mu je batine smestio Aca iz “Amadeusa” kontaktirali smo i sa njim.

– Mora da ste me pomešali sa nekim. Stvarno ne znam iz kojih pobuda dotični mene imenuje. Znam da mi je Tržanova pričala da se odao kocki i drogi i da ima problema sa dugovima. Verovatno mu je neko platio da blati “Amadeus bend”. Ako će taj novac dati maloj Leni, ja sam srećan. Nije prvi put da neko želi da nam rasturi porodice. Ako je tačno da je pretučen, želim mu brz oporavak – izjavio je Aleksandar Stanimirović za Alo!.

 

Policija potvrdila da je Marinković zadobio lake povrede

U policiji je saopštenjem potvrđeno da je Marinković prijavio batine koje je dobio, ali i da intenzivno rade na slučaju. Sinoć, oko 20 časova, lekarsku pomoć u Urgentnom centru zatražio je I. M. (1979) iz Beograda, zbog povreda koje je zadobio u 18.15, na uglu ulica Kraljice Marije i Ivankovačke. Prema njegovim rečima, povrede je zadobio tako što ga je, dok je bio na pešačkom prelazu, iz jednog automobila, za sada nepoznata osoba udarila pesnicom u glavu, da bi potom iz drugog automobila izašlo nekoliko mladića koji su ga udarali štanglama. Nas Urgentnom centru, neurohirurg i ortoped su konstatovali lake telesne povrede, dok se ORL lekar nije izjasnio o stepenu povrede do kraja lečenja. O događaju je obavešten dežurni zamenik Prvog OJT, koja je naložila da se tužilaštvu dostavi izveštaj o ovom događaju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here