Ivan: Oduševio me Miloš Bojanić

0

Vratio bih se na imanje: Ivan Gavrilović
 

– Mnoge stvari nisam znao, nisam imao pojma da je Milena Ćeranić bila u vezi sa Vladom Stanojevićem. Žao mi je što to nisam znao, jer da jesam, u onom duelu bih zavitlao potkovicu prema njemu, da bar malo olakšam Nemanji. Tek po izlasku, shvatio sam da Milenino ponašanje nije baš primerno. Ona ume da bude nezgodna, zna da lane. Nemanja je načisto poludeo zbog nje i mislim da bi mu bilo mnogo lakše da ona nije na imanju – otkriva Ivan.
 

Šokirala me Mara

– Najprijatnije me je iznenadila Marija Šerifović. Devojka me je potpuno šokirala neposrednošću i prirodnošću. Vukla je cigle i seno, radila sve što joj se kaže. Pričaju o njoj svašta, a ona je strava. A, tek kakav je Mara ortak! Peva kao anđeo i hvala bogu da je ušla na farmu da ljudi razbiju predrasude o njoj – kaže Ivan. On tvrdi da iza svakog VIP seljaka, osim iza njega, postoji glasačka mašinerija!

Stiče se utisak da svi na farmi "cvikaju" od Zorice Brunclik. Zašto?
– Nije baš da cvikaju i da je se plaše, već je u pitanju poštovanje. Ona drži do sebe i s njom čovek ne može da se šali. Raka je druga priča. On je obrazovan, dobar čovek, ali za razliku od Zorice, ume da se "spusti" na svačiji nivo i da sa svima razgovara. Ali, Raka je najnervozniji. "Zapeni" bez potrebe, dere se na svakog, "prima" se na razne gluposti, voli da guši, mada je u suštini dobar.
 

Zašto ste Miloša Bojanića ponovo predložili za gazdu? Da je to vaša osveta farmerima koji za njega kažu da je diktator?
– Miloš Bojanić je strava lik i vrhunski poznavalac života. Vredan je i tek kada je on postao gazda ostali farmeri su počeli stvarno da rade. On je najbolji gazda, bez konkurencije. Nikada neću zaboraviti trenutak kada mi je doneo vruću pogaču i krompir, dok sam bio u izolaciji i plakao. Zagrlio sam ga i njegova podrška u tom trenutku mi je mnogo značila.
 

Kada smo već kod suza, zašto ste toliko plakali poslednji dan?
– Mnogo je napeto na farmi. Nekako sam gurao, ali kada sam ostao sam sa sobom, pukao sam. Nije bilo nikakvog posebnog razloga. Niko me nije uvredio, povredio, ali na imanju je svako napet, čak i kada toga nije svestan. Te suze su bila moja emotivna katarza koju ne umem da objasnim.
 

Kako ste "završili" u krevetu sa Gagijem umesto sa nekom zgodnom cicom?
– On je na farmu ušao depresivan i mnogo je patio. Miloš i ja smo ga stalno bodrili i da nije bilo nas, sigurno bi pukao. Povrh svega imao je i problem sa plućnom maramicom. To što je sa mnom bio u krevetu, mnogo mu je značilo. Doduše, pred kraj, počelo je da mi smeta, pa sam mu rekao: "Slušaj, matori, mani se mene, nego nađi neku manekenku, pa sa njom ili bez nje iza sena obavi posao". Celog života sam jurio žene, pa ne mogu da dozvolim da me sada neko proglasi homićem zbog Gagija!

 

Maja i Firči sluge

Maja Odžaklijevska i Ivan Fece Firči izabrani su za ovonedeljne sluge. Bojanić, koji gazduje imanjem u drugom mandatu, nespretno je pokušao da objasni zašto je izabrao baš njih, a kao razlog naveo njihove međusobne simpatije! Maja je besno pokušala da se opravda i zamerila gazdi što pravi neumesne insinuacije, dok je Firči bio šokiran!
Zbog obaveza oko koncerta u "Beogradskoj areni" Marija Šerifović je napustila imanje.
– Na farmu se neću vraćati posle koncerta, jer bi se to kosilo sa pravilima igre i bilo bi nepravdeno prema ostalim takmičarima – rekla je Marija po izlasku sa imanja.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here