Ivan pobedio u “Plesu sa zvezdama”

0

Bili najbolji i pobedili: Ivan Mihailović i Marija Martinović
 

– Jedini osećaj u ovom trenutku mi je sreća. Tek sutra kad se budem probudio, pogledao snimak i sumirao utiske, shvatiću da se ovaj naš trud zaista isplatio – rekao je mladi glumac.

 

Na pitanje da li su očekivali pobedu Ivan je odgovorio da je oni nisu očekivali već priželjkivali.

 

– Ovo je dokaz kada u nešto veruješ i želiš da ti se dogodi, to ti se na kraju zaista i dogodi. Mnogo smo truda i ljubavi uložili u celu ovu stvar, mnogo smo radili, verovali, i to se zaista na kraju i isplatilo – dodao je uzbuđeno.

 

Nagradu će proslaviti u studiju, zajedno za ekipom i prijateljima i kako nam je kroz smeh rekao Verovatno ćemo plesati do kraja večeri.

 

S obzirom na to da mu ovih dana prestaju probe u pozorištu, šou se završio, tako da će nardni period provesti na zasluženom odmoru.

 

 

– Mislim da će mi narednih dana nastati period depresije. Pošto mi i plesne i pozorišne probe prestaju, verovatno ću otići na neko putovanje i naredni period iskoristit da sebi priuštim što veći odmor – ispričao je Ivan.

 

Planovi za budućnost?

– Pripremamo nastavak serijala "Vojna akademija". Takođe, u toku je priprema za predstavu "San letnje noći" koja će biti prikazana u pozorištu Boško Buha i gde će biti dosta plesa i igre. 13. oktobra je premijera, tako da imamo sada pauzu, pa ću plesati na moru u barovima na plaži i onda se vraćam u septembru da završim posao koji sam započeo, kaže mladi glumac.

Istakao je da mora da se zahvali Tanji Petrović i Marku jer su njemu i Mariji u poslednjoj fazi takmičenja uneli veliku količinu pozitivne energije, SPORTske energije, što su oni na neki način inplementirali i uneli u svoj finalni ples.

 

– Svi su zaslužni za našu pobedu, cela ekipa, prijatelji, ljudi koji su radili sa nama na ovom projektu, takođe da nije bilo velike podrške Vanese Šokčić i njenih motivacionih poruka, ne bih došli gde smo došli – do pobede – zaključio je.

 

Njegova partnerka Marija Martinović je izjavila da je presrećna i veoma ponosna na njih i njihovu pobedu.

– Mnogo smo radili, trudili smo se, ne mogu reći da nismo želeli pobedu, jer nam je ona u glavi bila konstantno krajni cilj – iskrena je Marija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here