Ivan Tomić novi trener Partizana!

0

Fonet
Legendarni fudbaler u novoj ulozi: Ivan Tomić
 

Nova uprava Partizana napravila je uoči novogodišnjih praznika neočekivani potez smenjivanjem trenera. Ljubiša Tumbaković, potpredsednik Partizana za sportska pitanja, potvrdio je za "Vesti" da je Tomić novi trener, odnosno, da je Marko Nikolić napustio kormilo crno-belih.

Očekivalo se da će u toku dana stići i neka podrobnija objašnjenja o razlozima neočekivane smene u Humskoj, ali je samo najavljeno da će se u utorak sastati Sekretarijat kluba, a u sredu Upravni odbor?!

Ostaje, dakle, nejasno da li je Marko Nikolić podneo ostavku ili se uprava kluba odlučila za smenu. Ali je svakako najblaže rečeno čudno da su gotovo svi u klubu u subotu podržali trenera Marka Nikolića tokom promocije kalendara za 2015, čak najavili žalbu na tromesečnu suspenziju, koju je mladom i uspešnom treneru izrekla Disciplinska komisija FS Srbije, a da je u nedelju došlo do rastanka.

Očito da je ovu smenu na kormilu lidera srpske Super lige i našeg jedinog predstavnika u Evropi ove jeseni teško obrazložiti, pa je nova uprava Partizana odlučila da "kupi vreme" i oglasi se u predvečerje dočeka Nove godine, kada će malo kome od predstavnika medija biti do posla…
 
Ivan Tomić (37), inače, nema obaveznu trenersku PRO licencu, ali bi tokom januara trebalo da postane polaznik novog kursa trenerske škole FS Srbije, a trenutno obavlja dužnost selektora omladinske reprezentacije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here