Printscreen
Ivana Kobar

Manekenka Ivana Korab vešto je krila je svoju intimu, jer se, kako i sama kaže, jednom “opekla”, pa je vest o njenoj trudnoći mnoge iznenadila. Sa svojim suprugom, Ivana se, kako kaže u ispovesti  upustila u proces vantelesne oplodnje, a bebu očekuju krajem januara.

– Sada ulazim u sedmi mesec, a doktor mi je rekao da već od kraja januara mogu da se pripremam. Od silnog posla i ne stižem da mislim o tome kako se osećam, mada, osim mučnina, još uvek nemam nikakvih smetnji – otkriva manekenka.

Tridesetčetvorogodišnja Beograđanka otkrila je pol bebe, a sa suprugom, sa kojim se pre dve godine venčala u tajnosti, još vodi “borbu” oko imena.

– Znamo da je dečak. Mnogi su prokomentarisali da sam ja prava mama za dečaka mada je meni samo bitno da je beba zdrava i da je sve kako treba. Svakako želim i dečaka i devojčicu – kaže ona i dodaje da ime za sina još nisu odabrali.

– Tu još traje borba, imamo uži izbor, ali sva imena koja sam ja predložila su internacionalna i neobična, dok su predlozi oca moje bebe više tradicionalna. Mislim da ćemo morati da sačekamo da se rodi naša bebica pa da vidimo koje mu ime najviše stoji.

Ivana je otkrila i da je zbog trudnoće morala da se odrekne jedne od najvažnijih stvari u svom životu – treninga.

– Prestala sam da treniram još kada sam otpočela proces vantelesne oplodnje jer mi je doktor rekao da mi je telo previše zategnuto i u mišićima, kao i da moram tu mišićavost da svedem na manju meru. Otkad sam ostala trudna, lekari su mi rekli da mogu samo u laganu šetnju, kao i da smem da praktikujem isključivo neke lagane aktivnosti. Naglasili su mi da ne smem nikako da treniram kao dotad.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here