Printscreen
Ivana Šašić

Pevačica Ivana Šašić posle pet godina braka, odlučila je da se razvede od svog supruga, menadžera Bojana Simića. Naime, kada se pročula vest da se razvodi, krenule su razne spekulacije, zbog čega je odlučila da se javno oglasi, i objasni zbog čega je došlo do toga!

– Dragi moji, da ne bi bilo nekih spekulacija i priča, evo ovako javno, razvodim se – obratila se Ivana svojim prijateljima, a zatim pojasnila da je do toga došlo zbog situacije koja nimalo nije prijatna.

– Bojan i ja smo došli do situacije preko koje je nemoguće preći, tako da je najbolja opcija – razvod. Čistog obraza i mirne savesti, izlazim iz braka sa Bojanom – dodala je ona.

Pevačica je dobila veliku podršku svojih prijatelja, ali i brojna pitanja zbog čega se to desilo, i da li je neko drugi kriv za njihov razvod. Ona je pojasnila da je neko nešto zabrljao, i da to nije ona, ali da ne prelazi preko takvih stvari, te da je odluku donela posle dugog razmišljanja. Ona je napomenula da je advokatu već predala papire za razvod i da ne postoji nijedna druga opcija.

– Preko nekih stvari ne prelazim, bitno je da sam izašla iz toga neokaljana obraza, savest mi je mirna. Bojan i ja ne živimo zajedno, ja sam u Šapcu, više nemamo zajedničkih interesa.

Dotakla se i druge žene, koja se pojavila u toku njihovog braka, kako kaže nju ne krivi.

– Ja protiv te žene nemam ništa, mi smo se čule. Lagao je, muljao, petljao. Meni je govorio da ništa nije kriv, a prijateljima priznao da me je ipak prevario. Prevara kao prevara i nije bauk, mnogi je oproste. Izdaju ne praštam – objasnila je Ivana, i jasno stavila do znanja da je suprug Bojan više ne zanima.

– Poklonila sam joj ga, nije želela da prihvati poklon. Sam pao, sam se ubio. Tako da je to sve što imam da kažem, za mene završena priča. Dodaću da sam ja skroz okej, da je sve ovo sastavni deo života, i da sigurno neću pasti u depresiju, već ću nastaviti svoj život na najbolji mogući način. Nemam za čim da žalim, tako da nema problema – bila je direktna pevačica.

Sinovi sve na svetu

Podsetićemo da je ovo Ivani bio prvi zvanični brak. Govorila je da će sa Simićem ostati do kraja života, ali izgleda da to nije bilo moguće. Ona ima dva sina Srđana i Nikolu, koji su joj sve na svetu, i za koje se kao samohrana majka dugo borila. Učestvovala je i u rijaliti formatima kako bi svojim naslednicima obezbedila sve što im je potrebno, iz istih je izašla bez mrlje što je, kako je više puta istakla njena pobeda.