Foto: MN Press
Mirko Ivanić

Vezni fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić, sumirajući je utiske iz dosadašnjeg dela priprema u Antaliji, istakao je da crveno-beli treniraju i rade na svim segmetima igre kako bi u nastavku sezone pružali još bolje partije.

– Rekli smo da nam nije važan rezultat na pripremama, ali ne bih mogao da se složim sa tim jer smo navikli da pobeđujemo i šta god da radimo idemo na pozitivan rezultat za nas, jer nam to znači za dalje. Prva utakmica je bila protiv Maribora, bio je to uvodni meč, nismo imali neke posebne zahteve koje smo trebali da ispunimo, osim da se ne povredimo i prikažemo neke zamisli sa treninga, što smo po mom mišljenju i uspeli. Druga utakmica je bila takmičarska, što se videlo da je bio jači ritam i veoma sam zadovoljan što smo pobedili. Sledeći meč je u nekom smislu pik ovih priprema, da vidimo gde smo, šta smo uradili i da odmerimo snage sa po mom mišljenju najboljom ekipom ovde na pripremama – rekao je Ivanić za klupski sajt.

Ivanić je govorio i o igračima koji su u Crvenu zvezdu stigli ove zime.

– Ohi se brzo uklopio, o tome govori dosta i njegov učinak u dosadašnjem delu priprema. Sa Pićinijem nisam imao prilike da sarađujem, nadam se da će se što pre oporaviti i priključiti timu. Mladi igrači pokazuju veliki potencijal i drago mi je što ima toliko igrača iz Omladinske škole, poručio bih im samo da nastave ovako da rade. Mislim da će definitivno neki od njih i ostati sa nama posle ovih priprema, a neki će morati još neko vreme da sakupljaju minute – rekao je Ivanić.

Osvrnuo se Ivanić i na svoje igre iz prethodnog perioda, ali i govorio o izazovima koji fudbalere Crvene zvezde očekuju do kraja sezone.

– Zadovoljan sam kako sam igrao u prethodne dve sezone, naravno da mislim da mogu još bolje i očekujem da nastavim bar u istom ritmu, ali i doprinosim ekipi. U narednih šest meseci imamo osminu finala Lige Evrope i borbu za titulu, verujemo da možemo da osvojimo prvenstvo – rekao je Ivanić i dodao:

– Očekuje nas dosta utakmica, kao i plej-of. Dogovorili smo se da gledamo samo nas, da budemo koncentrisani na ono što radimo i ako bude tako mislim da ćemo sigurno biti bolji, uspeti da osvojimo titulu, a osmina finale će biti kruna takmičenja u Evrope u poslednje dve godine. Sa nestrpljenjem iščekujemo da čujemo ime protivnika za taj meč i da krenemo sa pripremama – poručio je Ivanić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here