MN PRESS

Crvena zvezda slavila je u Bačkoj Topoli protiv TSC ubedljivo 4:0 u meču drugog kola plej-ofa Superlige i tako sačuvala prvu poziciju na tabeli.

Dve će teme biti glavne kada se bude pričalo o utakmici, koja je trebalo da bude jedan od derbija kola. Prva u svakom smislu sjajan, retko viđen ambijent kada su utakmice Superlige u pitanju, u Bačkoj Topoli. Ultra moderno zdanje, besprekoran travnati tepih i 3.500 – 4.000 gledalaca pobrinuli su se da bude pravo uživanje gledanje prvenstvene utakmice.

A druga je fenomenalna partija Mirka Ivanića. Zvezdin vezista bio je najzaslužniji za izuzetno važnu pobedu postigavši het-trik. Seriju golova otvorio je u 16. minutu. Posle sjajnog solo prodora Aleksandra Kataija, Zvezdinoj četvorki nije bilo teško da sa par metara poslužen na tacni, zatrese mrežu. Na 2:0 isti igrač je povisio posle sjajne asistencije Kange u 64. minutu. A het-trik je kompletirao praktično u sledećem napadu u 67. minutu.

Konačan rezultat postavio je El Fardu Ben u 72. minutu. Ovom pobedom Crvena zvezda je otišla na +5 u odnosu na Partizan, koji tek treba da odigra drugu utakmicu u plej-ofu protiv ekipe Čukaričkog.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here