Pre izvesnog vremena vezistu Crvene zvezde Mirka Ivanića povezivali su sa Sampdorijom, oba tima su demantovale potencijalni transfer, a po svemu sudeći, čini se da su trener Crvene zvezde Dejan Stanković i predsednik Sampdorije Masimo Ferero ipak “bili za istim stolom.”

Tako tvrde italijanski mediji koji navode da je Stanković Fereru preporučio pojačanje iz Zvezde u vidu Mirka Ivanića, veziste koji iza sebe ima sezonu iz snova i koji će na leto definitivno biti “najtraženija roba” crveno-belih.

– Ovaj igrač mogao bi da postane pun pogodak Sampdorije, bez obzira na to da li će Stanković doći na klupu ili ne – piše u tekstu portala “clubdoria46.it.”

Ivanić je odigao i sjajan dvomeč protiv Milana, a tokom sezone u svim takmičenjima zabeležio je 17 golova i 10 asistencija.

Navijači Sampdorije ga verovatno pamte još iz 2015. godine, kada je u dresu Vojvodine igrao protiv tima iz Đenove u kvalifikacijama za LE. Voša je tada u gostima slavila sa 4:0, a Ivanić je bio strelac prvog gola u 4. minutu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here