Nekadašnjem kapitenu naše reprezentacije, sada kapitenu ruskog prvaka, jubilej pao na petak trinaesti, a klub je za navijače priredio performans strave i užasa, sva je prilika aludirajući na kultni američki horor film s početka osamdesetih.  

Odrubljene glave, krv po staklenim površinama, sprave za mučenje, veštice, vampiri i ostale karakondžule po hodnicima „Gaspromove arene“ u Sankt Peterburgu i razdragani posetioci koji hrle da se fotografišu s tim anđamama. To je bila slika u uvertiri za utakmicu u kojoj je Branislav Ivanović (35), noseći kapitensku traku, odigrao 100. meč za Zenit.

Ruski prvak je na svom stadionu savladao Arsenal iz Tule u domaćem prvenstvu s 3:1. Ivanović, koji je u klubu od zime 2017, bio je sve vreme na terenu, autoritativno komandujući odbranom. Njega u utorak, u susretu s Lionom u Francuskoj, očekuje debi u Ligi šampiona u Zenitovom dresu, a na put se kreće s tri sigurna boda za i dalje vodeće mesto u ruskom šampionatu. Goran Čaušić nije bio ni među rezervama gostujućeg tima.

 

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime