Iz “etičkih razloga” neće da pevaju sa Cecom

0

M. Karović
Traže predgrupu za Cecu, novosađani obili ponudu
 

– Zbog toga se pomalo kajemo. To bi bila jedinstvena prilika da dotaknemo atribute velike majke, duhovno se približimo stvaraocu i eventualno svrstamo sebe u red svetih srpskih rokera – piše bend.

Pevač ZBL Slavko Matić rekao je za Oradio da je bend prvo mislio da je u pitanju šala.

– Mislim da se digla prašina oko pobune protiv koncerta, tako da verovatno pokušavaju da nađu neki balans, ali to rade na neki čudan način – rekao je Matić i dodao da je bendu rečeno da bi svirali "za džabe, jer oni koji plaćaju koncert nemaju para i za njih".

– Svakako ne bismo svirali ni da nam plate. Ona je meni simbol nekih vremena koja se vraćaju, a to su devedesete. Za Cecu, na trgu za novu godinu mi je prva, najblaža asocijacija – novi rat – kazao je pevač Matić.

Koncert folk pevačice Svetlane Ražnatović najavljen je za doček nove godine po julijanskom kalendaru, a građani Novog Sada, nevladine organizacije i pojedine političke partije su se pobunili protiv ove odluke.

Iz Gradske kuće su poručili da će koncert "platiti sponzori", te da iz budžeta grada neće biti potrošen novac na ovaj nastup.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here