D. Pašić
Ljubazno osoblje na raspolaganju brojnim korisnicima

Kompanija Mtel Austria, iz dana u dan širi poslovanje u Alpskoj Republici. Kako bi brojnim korisnicima bili što bliže, osim Beča ovaj ugledni operater krenuo je da otvara poslovnice i u drugim većim gradovima Austrije. U Lincu (oko 210.000 stanovnika) je svečano otvorena nova poslovnica, na adresi Hešenplatz 13, blizu samog centra grada na Dunavu.

Mtel Austria neprekidno radi na kreiranju idealnih usluga za sve korisnike u Austriji, a posebno za one poreklom sa Balkana, koji mogu koristiti veoma povoljnu komunikaciju sa zavičajem, što je potvrđeno na promociji prilikom otvaranja nove filijale koja će raditi od ponedeljka do petka od 9.30 do 18.30 odnosno subotom od 10.00 do 15.00 časova.

– Kao što smo najavili, sada smo jož bliže brojnim korisnicima u ovom delu Austrije. Želja nam je da pre svega pružimo kvalitetnu i povoljnu uslugu, kako bi našim ljudima olakšali komunikaciju, sa najbližima u matici, ali i poslovnim ljudima. U planu je da nastavimo otvaranje poslovnica i u drugim gradovima Austrije – poručio Bojan Obradović ispred ugledne kompanije.

Poslovnica u Lincu

Mtel Austria, kao istaknuti telekomunikacioni operater na ovom tržištu, stalno unapređuje kompletno poslovanje, sa idejom da dostupne usluge, proizvode i korisničku podršku još više približi korisnicima. Svi posetioci su na otvaranju poslovnice imali priliku da saznaju koje su najnovije promotivne ponude i na koji način je kompanija proširila asortiman svojih proizvoda i usluga:

– Već od prvog dana kada je kompanija Mtel Austria stigla ovde koristim njen mobilni broj, jer je komunikacija sa Crnom Gorom i Srbijom, u mom slučaju, prilično povoljna i jednostavna. Drago mi je da ćemo sada imati mogućnost da na licu mesta upoznamo kakve sve proizvode i usluge nudi. Neka je sa srećom otvaranje poslovnice i puno uspeha u radu – poručio je Ljubiša Macanović, rođeni Baranin, koji već više od tri decenije živi u Lincu.

Iz bogate ponude Mtel Austria posebno je zanimljiva akcija od -50 odsto na sve televizijske pakete, pa je poseta poslovnici na Hesenplacu 13 u Lincu idealna prilika da se detaljno informišete, odaberete TV paket po svojoj meri i platite ga po najboljim uslovima – u pola cene. Ovaj promotivni popust primenjiv je na sve TV pakete. Akcija traje do 29. februara.

Zaposleni i poslovni saradnici

TV programi i van kuće

U znak zahvalnosti korisnicima za poverenje i korišćenje usluga, kompanija Mtel Austria
dodatno poklanja – 50 odsto na sve TV pakete koji mogu koštati samo 7,95 evra mesečno. Neophodno je da se potpiše ugovor, posle čega se dobija Set-Top-Box koji se može koristiti na poslovnom putu ili odmoru, a omiljeni TV programi se tako mogu gledati i van kuće.

U novoj poslovnici se, između ostalog, mogu dobiti sve informacije o mobilnim tarifama.