Promo

Surove ispovesti, koje do sada nisu ugledale svetlost dana, priče koje su godinama bile zabranjene i cenzurisane, gledaćemo od subote u 20:50  na Hepi televiziji!

-Te priče, koje ćemo slušati kao i opisivanje događaja od strane aktera i izvršilaca dela, sasvim je sigurno, pokrenuće lavinu novih pitanja, oživeti stare slučajeve i dovesti u pitanje donešene presude – rekli su u timu koji se bavi pripremom emisije „Iza brave“.

U neverovatnom serijalu iza kojeg stoji stručan novinarski i istraživački tim, otkriće se šta se dešava na zatvorskim šetalištima, kako se iza rešetaka ponašaju “žestoki” momci srpskog asfalta, odnosno, koliko ime sa slobode vredi kada su pod ključem… Ko nosi titulu najjačeg među osuđenicima?

– Onog trenutka, kad se nađu iza rešetaka, zatvorenici su u potpuno paralelnom svetu od onog u kojem su do juče živeli. Tada kreće za mnoge pravi pakao, mučilište, a za neke edukacija za teška krivična dela. Ma koliko se uprava trudila da spreči nedozvoljene stvari, to jednostavno –nije moguće. Ovo je emisija o svim događajima, o kojima se decenijama ćutalo.

Dok su pričali svoje ispovesti i detaljno opisivali sve što im se dogodilo u zatvorima, mnogi osuđernici su plakali…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here