Izaberite pravu cipelu za svoju građu

0

Platforma za jaču nogu

Platforme – Obuća s platformama idealna je za devojke s jačim nogama i širim zglobovima jer vizuelno produžuje nogu i one u njima izgledaju vitkije. Platforma je zato odličan izbor i za niske žene.

Cipele s visokom i tankom potpeticom – Ovo je idealan model za visoke i vitke žene. Pravilo je jednostavno: ako ste tanki, neka takva bude i vaša peta. Štikle su odlične i za žene sa uskim zglobovima, ali ako imate jače noge, trebalo bi da izbegavate tanke pete jer će vam noge izgledati još glomaznije.

Cipele sa zaobljenim vrhom – Ukoliko želite da vam stopalo izgleda šire, trebalo bi da se odlučite za ovakve cipele. Mogu da se u skoro svim bojama i s različitom veličinom potpetica, tako da svako može da pronađe nešto za sebe.

Špic i tanka štikla za vitku nogu i tanak zglob

Cipele s tankim kaiščićem – Kaiščići, i to što tanji, odličan su izbor za devojke s jačim nogama. Cilj je što manje "zatvoriti" nogu. Ako imate tanke zglobove, onda su cipele s debljim kaiščićem pravi izbor za vas jer noga izgleda lepše.

Cipele sa ukrasima – Mala stopala izgledaju veće u cipelama sa ukrasima ili otvorenih prstiju. Ako vam je važno da noga izgleda veće, onda izbegavajte cipele sa okruglim vrhom. U skladu sa ovim, devojkama koje žele da im stopala izgledaju manje savetuje se da izbegavaju otvorene cipele.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here