Printscreen

Mnoge pevače i pevačice je Grand produkcija stvorila i napravila od njih zvezde koje su poznate širom regiona, Zvezde Granda kao takmičenje traju dugi niz godina, a ima i onih manje zadovoljnih, kao što to biva uvek i svuda.

Naime, pevačica i takmičarka Nataša Vodeničar ispala je u ovom krugu takmičenja i nije imala baš lepe reči, barem po onome što se da zaključiti iz njene Instagram objave.

Nataša je napisala da je ispala po ko zna koji put i to u baražu i da, po njenom mišljenju, neke stvari zaista nisu fer, ali kako je ona istakla, ne bi da sudi.

– Ishod ,,Zvezde Granda”. Eto po ko zna koji put ispala u baražu, ali potpuno dostojanstveno na čvrstim nogama i ne znam šta bih rekla. Iskreno mislim da neke stvari zaista nisu fer, ali nije na meni da sudim, bilo čemu i bilo kome… Svako ima neki svoj put u životu, moj je takav, kakav je, izuzetno pretežak i često nepravedan na mnogim poljima, ali iz svakog iskustva učim mnogo i zaista postajem snažnija i mudrija da svaku životnu situaciju pretvorim uvek u pozitivan pogled na sve… Snimiću uskoro video osvrt za svoj youtube kanal na sve do sada što sam prošla i prokomentarisaću ovaj moj nastup i komentare, koje su mi uputili… Hvala svima na svemu i hvala mojoj mentorki. Hvala Grandu na ukazanoj ponovnoj prilici… Hvala i dragom bogu na svim mojim životnim iskustvima, koja me obogaćuju kao dušu u ovoj materijalnoj fizičkoj ravni… Znam da bog radi samo ono što je za mene najbolje i znam da je sve što mi se dešava za moje najveće dobro, postoji mnogo dublja poruka kroz svako iskustvo, kroz koje sam prošla, pa i kroz ovo… I neka za sve kao i do sada bude božija volja kako ću i kuda ću dalje na mojoj životnoj stazi… Jedno je sigurno da bog najvise želi ljubav i mir među svima na planeti i zato neka ostane poruka u to ime, moje omiljene pesme od kada sam postala svesna svog postojanja “Hajde da se volimo” – napisala je Nataša.

Mi možemo samo da nagađamo šta se tu dešavalo, budući da ona nije želela specijalno da produbljuje šta to nije fer.

Podsetimo, Nataša je veliku popularnost stekla snimivši duet sa MC Stojanom “Šalji broj”, a njen glas je veoma specifičan što je odmah primetno i mi joj želimo svu sreću u daljoj karijeri.

Objavu i fotografiju pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here