Izner će probati srpske ćevape

0

Dvojica tenisera ističu da je to konačno i da se Džejms Blejk neće pojaviti u srpskoj prestonici kako se špekulisalo. Specijaliste za tvrde podloge u "Beogradskoj areni" očekuje šljakast teren. Njih dvojica su upravo zbog toga prošle nedelje igrali na turnirima na šljaci.

 

"Imate impresivan tim. Novak je jedan od najboljih svetskih igrača i ništa više ne mora da se kaže. Viktor je dosta napredovao i ima nekoliko odličnih udaraca. Janko je opasan protivnik, bez obzira na to ko stoji sa druge strane mreže, a Nenad je neverovatan dubl igrač", poručio je za "Novosti" Kveri, 22. igrač sa ATP liste.

 

Na njegove reči se nadovezao i dva mesta bolje plasirani teniser.

"Đoković je jedan od najboljih tenisera današnjice, Troicki je igrač u usponu, opasan, Tipsarević je pametan teniser i dobio je neke od vrhunskih asova u karijeri. Zimonjić ima izvanredne voleje i servis", kazao je Izner i dodao da će pored obaveza koje ima sa SAD u duelu sa Srbijom, uraditi još jednu stvar.

 

"Nisam nikad probao ćevapčiće, ali je Sem bio u Beogradu prošle godine i rekao mi je da obavezno moram da ih probam. Zato sam siguran da ćemo otići na neku dobru klopu", dodaje Izner.

 

Izabranici Patrika Mekinroa nisu impresionirani samo srpskim teniserima već i košarkašima.

 

"Pratim košarku poput religije. Divac i Stojaković su dvojica vaših najboljih košarkaša. Srbija treba da bude ponosna na takve asove", dodao je Izner.

 

Njih dvojica su otkrili i da slobodno vreme "ubajaju" igrajući poker.

 

"Ja sam najbolji! Dobijam Iznera kada god igramo", kaže Kveri, a Izner mu kontrira:

"Nikada ne varamo. Volim da mislim kako sam ja bolji, ali će vam Kveri verovatno reći suprotno. Ne verujte mu", kazali su dva tenisera koji će predstavljati SAD u duelu sa Srbijom od 5. do 7. marta.

 

Amerikanci su najtrofejnija nacija u Dejvis kupu, koji su osvajali čak 32 puta. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here