Izvadila silikone zbog olimpijske medalje

0

"Želela sam da imam veće grudi, ali sada sam sazrela i bolje upoznala sebe, pa mogu biti iskrenija sama sa sobom kada se gledam u ogledalo", izjavila je Jana.

 

"Ne želim više da umanjujem izglede Australije. Želim da se osećam što sportskije mogu kako bih došla na stazu u Londonu u što boljoj formi", dodala je dvostruka svetska prvakinja na 400 metara preprone, čiji privatni život često puni novinske rubrike u Australiji.

 

Ravlinson je objasnila da je odlučila da stavi silikone jer "kada se god gledala u ogledalo vidjela bi samo mišićave ruke, široka ramena i jake noge".

 

Jana Pitman-Ravlinson

"To su pravi aduti za dobro i brzo trčanje ali od mene ne čine privlačnu ženu", žalila se Jana, dodajući kako "ne želi biti kao druge olimpijske prvakinje koje liče na muškarce".

 

Australijska atletičarka, koja je prvi put postala svetska prvakinja 2003. u Parizu i zatim 2007. u Osaki, odustala je od nastupa na SP u Berlinu zbog bolova u leđima. I od nastupa na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. takođe je odustala zbog povrede.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here