Novak Đoković istakao da je krila za pobedu u polufinalu Australija opena dobio kad se iščupao iz teške situacije.

– Prvi set je definitivno mogao da ode u drugu stranu. Bio sam prilično nervozan. Nisam razmišljao na pravi način. Više sam gledao na njegovu stranu terena. Uspeo sam da se izvučem u prvom setu, posle sam lakše udarao. Bolje mi je kad na početku meča ne razmišljam mnogo – rekao je Đoković, koji je velikog rivala savladao sa 7:6 (7:1), 6:4, 6:3.

Federer je u duel ušao nedovoljno spreman zbog problema koje je imao još u četvrtfinalu protiv Amerikanca Tenisoma Sandgrena uprkos čemu je spasao čak sedam meč-lopti.

“Poštujem Federera što je izašao na teren. Bio je povređen i ni blizu najbolje igre koju može da pruži u smislu kretanja – dodao je naš as.

2 COMMENTS

  1. bas me briga sto ne objavljujete moje komentare, samo testiram neprofesionalnost, ima ko ih objavljuje redovno…cemu sluzi cenzura komentara, onda ih ukinite, ocito da vam ne smeta da objavljujete jednog Vilandera koji najstrasnije lupeta gluposti dokazano, ali to placa zapad ko i vas uostalom, … , smejurija od portala..

  2. opa…demanti..a gde je komentar na tekst, o poruci Noletu da ignorise zapadne primitivce i predatore, i da gleda svoj interes a to je da dominira nad umisljenim i prepotentnim `velicinama` a zapravo se radi o iskompleksiranim i zato arogantnim pozerima…pa taj isti RF je ismevao Noletove povrede i nazivao ga folirantom, ali sve dodje na svoje…veliki igrac , medju najboljima sigurno ali tezak pozer!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here