JA MISLIM OVAKO…

0

Dragomir ANĐELKOVIĆ
politički analitičar
– Siguran sam da bi nevladine organizacije odmah reagovale da je neko iščupao dve dlake Ženama u crnom, svi bi skočili, a sad svi ćute, a morali bi da osude prebijanje brata premijera Andreja Vučića.

Tanja VOJTEHOVSKI
vlasnica marketinške agencije
– Nisam sigurna šta znači – uticajni tviteraš. Da li to zavisi od broja folovera ili od toga što se nečija reč važi? Ako ćemo po broju folovera, svaka domaća ili svetska starleta je uticajna tviterašica.

Marko MILOŠEVIĆ
sin Slobodana Miloševića
– Neka hrane svoju decu svim tim parama za koje kažu da smo sklonili i pokrali, a ja im poklanjam sve što nađu. Da je Sloba sproveo privatizaciju, kao što je od 2000. godine, obesili bi ga na Terazijama!

Lepa BRENA
pevačica
– Priznajem da sam se malo ugojila, nekih šest kilograma, ali ja sam kao mađioničar, dobro su mi se rasporedili kilogrami, otišli su na pravo mesto.

Marko MARINKOVIĆ
v. d. direktora Poreske uprave
– Kontrole su pokazale da veliki broj ugostiteljskih objekata čiji su kapaciteti više stotina ljudi izbegavaju plaćanje poreza, posredstvom posebnih softverskih programa i duplih knjiga.

Danijel POPOVIĆ
muzičar
– Živeli smo u zemlji sa 22 miliona ljudi, imali smo mogućnost da zaradimo više. Posle raspada Jugoslavije postalo je sve teže. I danas pevam za isti honorar kao pre 30 godina, ali sam tada imao više posla.

Miloš BIKOVIĆ
glumac
– Nisam pretpostavljao da ću raditi sa Nikitom Mihalkovim u Rusiji. Nisam ni verovao kada mi je Nikita rekao da želi svetsku premijeru u Srbiji. Nisam ni pre tri godine verovao bratu kad mi je rekao da pišem pismo Mihalkovu kako bih stupio u kontakt sa njim.

Velimir ILIĆ
ministar za vanredne situacije
– Obnova poplavljenih područja ide sporo i neki se problemi rešavaju na mučan način. Ako bi čekali Marka Blagojevića, o ovome bismo pričali i u maju sledeće godine.

Marko BLAGOJEVIĆ
direktor Kancelarije za obnovu poplavljenih područja
– Ne mogu da učim ministra sa 36 godina radnog staža kako se radi.

Dragica Topalović
direktorka doma zdravlja u Gornjem Milanovcu
– To je problem u čitavoj Srbiji i radnici u stomatološkoj službi tri meseca nisu primili plate zbog čega su podneli tužbe, a mi nemamo od čega da im isplatimo i došlo je do blokade računa.

Nadežda MARKOVIĆ PURIĆ
direktorka Toplane u Jagodini
– Gradska toplana duguje za isporučeni gas Srbijagasu 300 miliona dinara i zbog toga je neizvestan početak grejne sezone. Dug građana i pravnih lica je 500 miliona dinara. Toplana je podigla kredit i grad je platio dugove, međutim, situacija je neizvesna.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here