EPA/Andrej Čukić
Dejan Stanković

Poslednjih nekoliko dana, trener Crvene zvezde Dejan Stanković bio je u centru pažnje italijanskih medija koji su pisali da je na korak od preuzimanja Sampdorije!

U međuvremenu se pojavila i vest da je na meti Udinezea, činilo se da je skoro sve dogovorio sa timom iz Đenove, ali je na kraju odlučio da ostane na Marakani. Na pitanje da prokomentariše situaciju oko spekulacija, Stanković je na konferenciji za medije pred meč sa Bragom rekao:

– Ja ne mogu nikome da zabranim da se raspituje za mene i da piše. Ovo je poslednji put da pričam o tome. Lepo je čuti da te traži ovaj-onaj, respekt prema predsednicima tih klubova treba da postoji. Ja za Zvezdu nisam vezan ugovorom, nego emocijama. U ovom trenutku sam fokusiran samo na Zvezdu, tako će biti do daljeg – rekao je Stanković i dodao:

–  To što se piše u Italiji…Kalčomerkato je u Italiji kultura, kada bi se povezalo sve što se piše, ne bismo mogli da ispratimo. Radimo posao koji upada u oči. Ja sam za Zvezdu vezan emocijama i ja idem dalje. Neću više odgovarati na ta pitanja. Vi nekad znate više i od mene. Ja bih se fokusirao samo na Bragu. Kada sam došao, rekao sam da ćemo da podižemo lestvicom sve više, ovo je prilika da ostanemo upisani zlatnim slovima u istoriji Zvezde.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here