Jagodinci optimisti uoči meča sa Zvezdom

0

"Uz disciplinovanu, hrabru i agresivnu igru, sa punom koncentracijom svih 90 minuta, pokušaćemo da ostvarimo dobar rezultat, a ne samo dobar utisak", rekao je Dodić i  napomenuo da je Zvezda s razlogom proglašena za favorita u tom meču.

 

"Svakako da ima razloga za to, pre svega zato što je Zvezda lider u šampionatu i igra na svom terenu pred svojim navijačima, ali i mi imamo svoje argumente, bez obzira na sve te okolnosti", rekao je Dodić.

 

Prema njegovim rečima, prve utakmice su, iz više razloga, uvek neizvesne.

"To se posebno odnosi na prolećni deo sezone, jer igrači i timovi još nisu ušli u takmičarsku formu. Zato te utakmice uvek donose dosta neizvesnosti", rekao je Dodić.

 

Trener Jagodine dodao je da optimizam zasniva na činjenici da su u ekipi svi fudbaleri iz jesenjeg dela prvenstva i da je tim dodatno pojačan nekolicinom novih igrača.

 

"Uz dobre rezultate na domećem terenu prošle godine, sada sa pojačanjima očekujem da ih postižemo i na gostovanjima, a prva prilika je za to je već u subotu na Marakani", rekao je Dodić i dodao da na toj utakmici neće moći da računa samo na Đorđevića, koji pauzira zbog žutih kartona.

 

Perica Ognjenović, koji je zbog povrede propustio dve poslednje prirpremne utakmice sigurno će igrati.

 

"Zvezda je favorit i to breme joj treba prepustiti. Znam iz iskustva da je prvo kolo najnezgodnije za velike timove i mi tu tražimo svoju šansu", rekao je Ognjenović i dodao da Jagodina uz maksimalno zalaganje može da napravi iznenađenje.

 

Napadač Jagodine Vladimir Đilas takođe je istakao da njegov tim "ima velike sanše da priredi iznenađenje ne samo protiv Zvezde u Beogradu, već i protiv ostalih favorita".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here