Promo

Olimpijski centar Jahorina ponosni je dobitnik priznanja „Zvezda turizma“ 2019. godine. Priznanje od strane Privredne komore Federacije BiH ovom centru je uručeno na sajmu ekologije i turizma u Lukavcu i to za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga. Jahorina je prepoznata kao istaknuti planinski centar koji svojom letnjom i zimskom ponudom postavlja nove standarde i svakodnevno izaziva interesovanje sve većeg broja posetilaca.

Tim povodom direktor Olimpijskog centra Jahorina, Dejan Ljevnaić je rekao: „Velika nam je čast i zadovoljstvo biti vlasnik jednog ovakvog priznanja. Doprinos za unapređenje turizma i podizanje kvaliteta turitičkih usluga definitivno pripada svakom zaposlenom u Olimpijskom centru Jahorina. Tokom prethodne godine smo realizovali veoma uspešnu i zimsku i letnju sezonu a uz sve to i mnoštvo događaja i novih investicija. Srećan sam jer se predan rad i zalaganje ceni i prepoznaje što potvrđuje i ovo priznanje.“

Iako se kalendarski bliži kraju leto na Jahorini još uvek traje a ovaj vikend, 18-20. septembar, će obeležiti interesantan događaj u saradnji sa kompanijom Molson Coors „Ludi promo vikend“. Svi posetioci Jahorine će pored druženja i popusta u Olimpijskom baru moći da uživaju u letnjim sadržajima koji će biti dostupni sa 30% popusta.

Iz ovog centra su takođe najavili i pretprodaju ski karata koja će krenuti od 1. oktobra i trajaće mesec dana. Popust na ski karte će iznositi 15% i kupovina će biti moguća na prodajnim mestima na Jahorini ali i putem webshopa. Pored niže cene ski karata ranija kupovina je poželjna i zbog zaobilaska čekanja u redu i gužvi na prodajnim mestima. Savetuju svima da planiraju svoj zimski odmor na vreme i uživaju u pogodnostima koje nudi olimpijska planina Jahorina.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime