Foto: MN Press
VK Radnički Kragujevac

Vaterpolisti Radničkog sastaju se u subotu od 19 sati sa ekipom  Novog Beograda.

Kapiten vaterpolista Radničkog Filip Janković izjavio je da će Kragujevčani u derbiju protiv Novog Beograda, prvog ove sezone na domaćem terenu, učiniti sve da treći put u nizu pobede velikog rivala.

Kragujevčani i Novobeograđani sastali su se ove sezone već četiri puta – Novi Beograd bio je bolji na startu, na svom bazenu, u Superligi i Ligi šampiona, ali su se Kragujevčani revanširali na neutralnim terenima u finalu Kupa Srbije i Regionalnoj ligi.

– I u ovom duelu ćemo ići na pobedu, kao i u svakom prethodnom. Prvi put igramo sa njima u Kragujevcu i daćemo sve od sebe da ih opet nadigramo i izborimo što bolju poziciju pred plej-of. Mislim da smo sa previše respekta ušli u prva dva duela na Novom Beogradu i naglasio bih da je to bio početak sezone. Sada smo dosta uigraniji, posložile su se neke kockice u našoj igri i sve to izgleda mnogo bolje, što se videlo i u dva naša trijumfa. Međutim, daleko od toga da će biti lako. Kao i uvek, odlučivaće sitnice, ali se nadam da će prevaga biti na našoj strani – rekao je Janković za klupski sajt.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here