pixabay.com

JARAC

Pluton će biti u Jarcu tokom većeg dela godine, a to je za osobe rođene u znaku Jarca pravi blagoslov, predviđa godišnji horoskop za 2021. Odlične prilike će same padati pred vas sa svih strana, a vi treba da iskoristite intuiciju da odlučite koju od njih je najbolje iskoristiti, a koje je pametnije preskočiti. Napredovaćete samo ako probate nešto novo, ali ako vam intuicija kaže “Ne”, onda je ipak poslušajte.

Ljubav

Venera će biti u Jarcu veći deo januara, novembra i decembra. Ako ste sami i želite novu ljubav, ova tri meseca su najbolji periodi za to. Sa Venerom u vašem znaku, ljudima ćete biti atraktivniji nego ikada i stalno ćete privlačiti nove šanse za flert. To će usamljenim Jarčevima pomoći da konačnu nađu pravu ljubav. Pazite ako ste u vezi ili braku – pažnja koju ćete privlačiti donosi i šansu za preljubu, koja može da razori postojeći odnos.

Posao

Bićete sigurni u sebe i veoma harizmatični, pa ćete se postavljati kao rođeni vođa. Zbog toga ćete biti primećeni na poslu i velike su šanse da napredujete. Sve dok ne počnete da nervirate nadređene ili podređene, velika je šansa i za povišicu i unapređenje.

Novac

Venera i Jarcu pomaže ne samo na ljubavnom, već i na polju novca. Ovo posebno važi za Jarčeve koji su u braku ili na neki drugi način dele finansije sa još nekom osobom. Zajedničkim trudom značajno ćete popraviti finansijsku situaciju.

Porodica

Na ovom polju čeka vas nekoliko izazova, naročito tokom retrogradnog Merkura. Može doći do velikih svađa, koje će izazvati stres. Ako je moguće, udaljite se malo od kuće i iskoristite to vreme da se presaberete i odlučite šta ćete dalje. Padalo vam teško ili ne, najbolje je da pristanete na kompromis kod kuće. Iako time nećete dobiti sve što želite, bar će se tenzija umanjiti. Ako želite proširenje porodice, to mora biti isplanirano, nikako iznenada.

Zdravlje

Ove godine morate da se fokusirate na mentalno zdravlje. Biće puno trenutaka zbunjenosti i jakog stresa. Kada se to dogodi, najbolje je da se udaljite od svih i opustite sami sa svojim mislima. Važno je da zapamtite da je mentalno zdravlje jednako važno kao i fizičko. Ako je potrebno, potražite i pomoć profesionalca.

Mnoge planete imaće uticaj na život Vodolije tokom 2021, predviđa godišnji horoskop – Mars, Jupiter, Uran i Pluton pre svega. Srećom, Vodolija ima snage da podnese sve što će joj život doneti u ovoj, ali i svakoj sledećoj godini.

Ljubav

Ove godine, Venera će biti u Jarcu tokom januara, ii vratiće se u ovaj znak u novembru i decembru. Zbog toga ćete tokom tih meseci biti izrazito emotivni, ali i tajanstveni, jer nećete znati kako da se izborite sa tim emocijama. Morate da pokušate da pronađete način da se izborite ako mislite da napredujete na ljubavnom polju. Ako ste slobodni, postoji šansa za upoznavanjem osobe sličnih hobija i interesovanja. Ako ste u braku ili vezi, potrudite se da pronađete još zajedničkih stvari kako biste popravili vezu.

Posao

Jupiter vam pomaže da ove godine napredujete na poslu. Fokusirajte se na timski rad i slične načine saradnje sa kolegama. Tražite pomoć od drugih, veće su šanse da postignete uspeh nego kada radite sve sami.

Novac

Budite pažljivi kada je novac u pitanju, predviđa godišnji horoskop za 2021. godinu. Neptun u Ribama imaće negativan uticaj na vašu sposobnost štednje, vodite računa da ne kupujete ono što vam nije potrebno.

Porodica

Pluton u Jarcu podstiče vas da ostavite sve što vas sputava. Iako vam neće biti lako, shvatićete da nema potrebe da imate toliko prisne odnose sa nekim članovima porodice. Okrenite leđa onima koji vas neprestano povređuju, to će popraviti vaše emocionalno stanje. Zbgo toga će ova godina biti teška na momente, ali je to za vas dugoročno dobro. Ako želitte trudnoću, dobro je planirajte.

Zdravlje

Jupiter ima snažan uticaj i na vaše zdravlje. Ova planeta uči vas novim metodama očuvanja zdravlja. Održavajte i mentalno zdravlje, jednako kkao i fizičko. Isprobajte nove vežbe, mediraciju, terapije…

2021. će biti godina ispunjena mirom i harmonijom. Proteklih godina stvari su bile pomalo turbulentne za RIBE,  ali došlo je vreme da se sve smiri. Jedino ćete male trzavice osećati u odnosu sa članovima porodice, ali će se i to smiriti u jednom trenutku. Ako razmišljate hladne glave, prevazićićete sve prepreke uspešno.

Ljubav

Ako ove godine budete bili raspoloženi za pozanvanje novih ljudi i flertovanje, zvezde će vam biti naklonjene. Imaćete šansu da naiđete na osobu koja će vam u potpunosti odgovarati. Najpovoljniji period je od 25. februara do 20. marta kada će Venra biti u zaku Ribe. Bićete najkompatibilniji sa ljudima koji su kreativni i bave se nekim vidom umetnosti.

Karijera

Jupiter će 2021. godine imati pozitivne efekte na vašu karijeru. Cela godina će biti ispunjena i uživaćete u radu. Ako razmišljate o dodatnoj zaradi, razmislite o nekom IT poslu. Ako ste kreativni razmislite o pokretanju nekog posla u sferi umetnosti.

Novac

Ovo je sjajna godina za ulaganja. Međutim, pre nego što to učinite, obavezno potražite savet o tome gde je najbolje investicije uložiti. Ukoliko date sve od sebe, 2021. godina može da bude izuzetno povoljna kada je finansijska situacija u pitanju.

Porodica

Neptun u Ribama će tokom cele godine imati veliki uticaj na vaš lični život, uključujući i porodični život. Ove godine ćete se možda boriti da ostanete verni sebi. U nekim slučajevima vaša porodica može biti ta koja uzrokuje vaše unutrašnje sukobe. Potrudite se da ne planete lako i dobro razmislite pre nego što bilo šta izgovorite.

Zdravlje

Tokom 2021. godine je najbolje da se fokusirate na zdravlje. Povedite računa o navikama koje imate, promenite ishranu i bavite se nekom fizičkom aktivnošću kako ne bi došlo do većih zdravstvenih problema.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here