Pixabay

Golman Dinama iz Vranja Miroslav Orlić preko noći je postao “zvezda” društvenih mreža zbog gafa koji je napravio u utakmici Prve lige Srbije protiv Železničara.

U trijumfu svog tima od 3:1 on je u 88. minutu dva puta volšebno spasio mrežu, a onda pokušavši da izbaci loptu u polje, uspeo da je ubaci u sopstveni gol.

Dan posle utakmice se oglasio u izjavi za “Sportski žurnal” i pojasnio kako je došlo do pomenute situacije.

– Hteo sam da izbacim loptu u aut, ali kad sam krenuo da je bacim čuo sam da je neko viknuo: ‘Stani’. Lopta mi je ispala iz ruke i otišla u mrežu. Ni sam ne znam kako je proklizala – rekao je Orlić i dodao da se veoma teško psihički bori sa celom situacijom:

– Ceo svet mi se srušio posle utakmice, nisam hteo ni sa kim da pričam. Ovo mi se desilo prvi put, sramota me da izađem na ulicu, ljudi se smeju i imaju pravo. Kasnije sam pogledao klipove i ako mi je za utehu nisam jedini golman kome se to desilo.

Naravno, odmah su krenule priče da je utakmica nameštena i da je Orlić to uradio namerno.

– Nisam tip da nameštam utakmice, ne igram kladionice i protivnik sam toga. Nema logike, pre toga sam odbranio težak udarac, skinuo zicer protivničkom igraču, tako da su to gluposti. Nikad u životu to ne bih uradio, imam podršku cele ekipe i kluba – istakao je golman Dinama iz Vranja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here