Fudbaleri Mančester Junajteda i Viljareala plasirali su se u finale Lige Evrope.

Roma je u revanšu polufinala savladala Junajted 3:2, ali engleskom timu bio je dovoljan trijumf od 6:2 na Old Trafordu.

Istovremeno, Viljareal je odoleo protiv Arsenala na Emirejtsu 0:0 i prvi put u klupskoj istoriji izborio finale evropskog takmičenja zahvaljujući pobedi u prvom meču 2:1.

Finale Lige Evrope na programu je 26. maja u Gdanjsku.

– Dobar je osećaj biti u finalu. Igrali smo jedno dobro poluvreme na Old Trafordu i to nas je odvelo dalje. Razočaran sam što smo sada izgubili, posebno time kako smo igrali u drugom poluvremenu večeras. Moglo je lako da bude 8:6 za Romu! Bila je to čudna utakmica, stalno smo im davali loptu, ali srećom imamo jednog od najboljih golmana na svetu. U finalu smo i svi jedva čekamo 26. maj – rekao je Solskjer. posle meča

Njegov tim čeka izuzetno naporan raspored mečeva narednih dana.

U nedelju gostuju Aston Vili, potom dva dana kasnije, u utorak 11. maja, dočekuju Lester, a potom se 13. maja u četvrtak, igra odloženi derbi sa Liverpulom.

Logično da je trener Junajteda ljut.

– To je nečuveno. Napravili su raspored ljudi koji nikad nisu igrali fudbal na ovom nivou. Fizički je nemoguće za igrače. Nismo imali sreće sa tim. Trebaće nam svi igrači za četiri meča u nedelju dana. Nema mnogo vremena, ali moramo biti spremni – zaključio je Solskjer.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here