Jelena Erić završila karijeru

0

Matić, Rnić, Vučković, Jelena Erić, Katarina Krpež i Saša Bošković
 

Ženska rukometna reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo, pošto je u Nišu pobedila Sloveniju sa 32:25 (18:15) u poslednjoj utakmici kvalifikacija.

 

Srbija je takmičenje u 5. grupi kvalifikacija završila na drugom mestu, iza prvoplasirane Švedske.

"Mislim da je naša grupa bila ubedljivo najjača. Mi kao smo pokazali da možemo da igramo sa svim timovima. Devojke su jako istrošene, imao sam igračice koje igraju bukvalno godinu dana", rekao je Boškovi.

 

"Mislim da smo pokazali da želimo i možemo da igramo na EP. Naš cilj je Rio. Zadovoljstvo mi je što je Jelena Erić baš na ovakvoj utakmici završila karijeru, a već od sutra će biti deo stručnog štaba", dodao je Bošković.

 

Jelena Erić kazala je da očekuje da će Srbija i u budućnosti imati dobre rezultate.

"Očekivali smo veliki otpor od Slovenije, maksimalno smo analizirali protivnika i bilo je pitanje trenutka kada ćemo krenuti onako kako mi umemo. Pokazali smo ono što smo poslednje tri godine radili. Zahvalna sam publici u Nišu, izuzetna podrška sa tribina", rekla je Erić.

 

"Drago mi je što se naša selekcija plasirala na EP, očekujem da niz dobrih rezulatata bude nastavljen. Mi imamo dobre igračice koje će biti još bolje i imaju šta da pokažu", dodala je Erić.

 

Jelena Erić je za nacionalni tim odigrala 92 utakmice i postigla 179 golova.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here