Instagram
Jelena Gavrilović

Glumica Jelena Gavrilović iskreno je govorila o svojoj profesiji u “Vikendu na K1” na K1 televiziji i otkrila do sada nepoznate detalje o sebi.

– Gluma je moja ljubav, a muzika moja strast, to je kao kad imaš muža i švalera u isto vreme i ne znaš kog ćeš da se odrekneš, tako da ja živim sa ta moja dva čoveka i nekako se svi slažemo, ljubav jednostavno cveta – našalila se Jelena na K1 televiziji.

Jelena je perfekcionista, ali podelila je sa gledaocima “Vikenda na K1” da se teško nosi sa tim.

– Perfekcionista sam do te mere da moj perfekcionizam utiče na moje zdravlje. Mnogo puta se ne usudim da nešto uradim jer ne smatram da je dovoljno dobro i svesna sam da je to greška, jer ne mogu da pustim sebe u trenutku – rekla je Jelena i dodala sa osmehom:

– Ne bi bilo loše da napravim neko svoje veče kao Ivan Bosiljčić da se opustim malo, samo ne znam ko bi došao da me sluša.

Jelena je ubeđena da je prava uloga uvek sama pronađe i ispričala anegdotu o tome kako je neočekivano postala deo ekipe mjuzikla “Kosa”.

– Bilo je nekoliko audicija u nekoliko gradova, a ja sam bila poslednja na kastingu. Izlazim na pozornicu i kažem reditelju: “Dobro veče, ja sam poslednja za večeras”, a reditelj mi je na prvu odgovorio: “Dobro veče, vi ste poslednja zauvek”. Ne znaš nikada šta može da ti se desi na putu dok tražiš nešto, a mi glumci ne biramo ništa, nismo gospodari svoje sudbine i to je katastrofa – ispričala je Jelena i otkrila šta misli o kastinzima:

– Kasting zovem “diskasting”, ali zapravo je jako korisna stvar da osetiš energiju među kolegama – priznaje Jelena za K1.

Ona je otkrila da je bila spremna da odustane od glume.

– Studirala sam glumu u Novom Sadu i kada si izvan Beograda treba ti dosta vremena da se pokažeš i zato sam više puta razmišljala da odustanem. Inače je moj otac želeo da upišem turizam, ali uvek me je neka energija vraćala glumi. Mislim da je Bog ta energija i da je molitva u nama za nas i naše najbliže nešto što pomaže, slobodno neka kažu da sam sujeverna – rekla je Jelena za K1 televiziju u emisiji “Vikend na K1”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here