Instagram
Jelena Karleuša

Pop zvezda Jelena Karleuša juče je proslavila svoj 43. rođendan.

Ovim povodom popularnoj pevačici tokom dana putem društvenih mreža pristiglo je mnoštvo čestitki prijatelja, kolega i fanova, a danas je i slavljenica odlučila da se oglasi na svom Instagramu.

Naime, lepa plavokosa dama objavila je set fotografija nastalih tokom intimne proslave važnog datuma i zahvalila na brojnim emotivnim porukama i lepim željama.

– Hvala svima za čestitke i najlepše želje! Idemo dalje u velikom stilu! Ni manje ni više! Volim vas! P.S (nisam pravila ove godine rođendanski party, bila sam u najužem krugu porodice i prijatelja, odmarala sam i punila baterije za nastupe koji su pred nama – napisala je Karleuša.

Pevačica je blistala u neobičnoj modnoj kreaciji, a ni nesvakidašnja rođendanska torta nije izostala. Na kraju proslave muzička zvezda završila je odevena u bazenu svoje porodične kuće na Dedinju i poručila da nastavlja dalje u velikom stilu.

Podsetimo, Jelena se na večnu ljubav zavetovala uspešnom fudbaleru Dušku Tošiću početkom juna 2008. godine, a tokom braka dobili su ćerke Atinu i Niku.

Fotografije sa proslave pogledajte ovde!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here