Z. K. Munja
Jelena Rozga

Pevačica Jelena Rozga gostovala je u jednoj emisiji, gde je otkrila malo poznate detalje o sebi.

Voditelj je postavio Jeleni niz leksikonskih pitanja, iz kojih smo saznali ljubavni status pevačice, kao i koliko je vična u kuvanju, kao i kojeg poznatog frajera bi pozvala na večeru.

Rozga je na pitanje da li je zaljubljena odgovorila kratko – Uvek – a onda dodala:

– Šta sam ti htela reći… Baš sam ti dobro, baš – izustila je ona tako opisavši svoj trenutni ljubavni status.

Pevačica je takođe rekla i da joj se oduvek svđao svetski poznati glumac Bred Pit, kao i da bi, od svih ljudi na svetu, njega najradije pozvala na večeru, samo što – ne zna da kuva.

– Na večeru bih pozvala možda baš Breda Pita. Ali, prvo da vidimo šta bih skuvala, jer ja ne kuvam! Ali, valjda bih nešto našla, snašla bih se… – rekla je Jelena koja je takođe otkrila i da bi bila balerina da se nije opredelila za muziku.

Pored toga što kaže da najviše novca izdvaja za cipele koje obožava, Rozga otkriva i da se ozbiljno pripremi za svaki telefonski razgovor pre nego ga obavi.

– Uvek to radim! Strah me je toga. Volim da budem smirena, ja sam pre svega Dalmatinka, jako sam temperamentna, još kad imam loš dan sa hormonima, onda sam strašno napeta, to bude grozno. Iskuliram se, smirim se, pripremim drugačiju boju glasa, majke mi, jako sam ozbiljna – rekla je pevačica.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here