Jezivi trend: “Suvi seks” za njegovo zadovoljstvo

0

lifeofatrophywife.com
"Kade" vaginu da bi bila suvlja
 

Ovakva vrsta seksa ne samo da može da uzrokuje rane i upale, već povećava šansu za pucanje prezervativa, čime raste rizik od prenošenja polnih bolesti bolesti.

Nažalost, pojam "suvog seksa" postaje sve poznatiji po celom svetu, iako se najviše praktikuje u Južnoj i Srednjoj Africi, kao i u Indoneziji. Natao je iz verovanja da je muškarcima seks bolji ako je ženina vagina suva. Taj mit prati i onaj da će muškarce odbiti žene kojima su vagine "prerastegnute" od seksa.

Da bi isušile vaginu žene su spremne na neverovatne postupke, pa znaju da se ispiraju antisepticima, alkoholom i izbeljivačem. Žene sa Jave , Indonezije, znaju čak i da "prodime" vagine tako što stoje iznad zapaljenog bilja.

Iako je Svetska zdravstvena organizacija svesna ovih problema, većina istraživanja o ovoj temi stara su nekoliko decenija i nema naznake prevencije.

Inače, cela priča o tome da je "suvi seks" bolji je zapravo potpuno suprotna! Vagina se sama skuplja posle odnosa i to nema nikakve veza sa vlažnošću. Ona se takođe prilagođava penisu kada je žena uzbuđena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here