JK u Versaći haljini tražila ćevape s lukom

0

Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama: JK sa svojim najboljim prijateljem Zoranom Birtaševićem
 

Jelena Karleuša je bila skromna u zahtevima, pa je tražila samo ćevape s crnim likom!

 

Poziranje po izlasku iz aviona: Dočekale je brojne novinarske ekipe
 

– Često letim privatnim avionom kada je reč o kraćim destinacijama, i to nije nešto neuobičajeno u mom poslu. Nisam razmažena i zahtevna! Kada su me pitali za posebne želje, tražila sam ćevape s lukom! Znate kako dobro idu uz belo vino i uz Versace!? Zar da odem iz Sarajeva a da ne probam ćevape? – zapitala se pevačica kroz smeh, koja je potom otkrila "tajnu" oko haljine.

 


– Kad sam videla ovu haljinu na reviji, poželela sam da bude moja. Po mojoj želji i zbog crvenog tepiha, tim Versaćea je u Milanu uradio dugačku verziju haljine koja je inače originalno do kolena. Iako me svi pitaju za cenu, ne bih znala da odgovorim jer je reč o poklonu. Na crvenom tepihu imala sam pomoć hostesa koje su mi nameštale dugački šlep. Žao mi je što se nije videlo, ali na nogama sam imala i fenomenalne Versaće sandale sa štiklom od 16 centimetara, tako da sam jedva hodala i imala sam skoro dva metra, otkrila je JK, koja je specijalno za ovu priliku drastično skratila dugu kosu.

 

Pred polazak dobila "napad" i skratila svoju dugu kosu
 

– Samo dva sata pre poletanja odlučila sam se na taj potez. Naravno, uz pomoć ekstenzija, moja kosa za nekoliko minuta može ponovo da bude duga, rekla je pevačica, koja se iste večeri vratila u Beograd. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here