Foto: MN Press
Miloš Jojić

Vezista Partizana Miloš Jojić zadovoljan je svojim, ali i timskim učinkom u seriji crno-belih od 12 vezanih trijumfa.

On je u prethodnoj utakmici protiv Radnika upisao dve asistencije.

– Obe asistencije su mi podjednako drage, bez obzira da li govorimo o Vujketovim prvom golu (prim.aut. Igor Vujačić) ili drugom, Šćekinom (prim.aut. Aleksandar Šćekić). U drugo poluvreme ušli smo malo konfuzno, ali smo tim golom to presekli i nastavili kako treba. Na treninzima smo uvežbavali prekide i uigravali smo pojedine akcije, što se pokazalo, naravno, kao dobro – rekao je Jojić.

– U toku karijere mi se još nije dogodilo da na jednoj utakmici imam dve asistencije i to obe baš iz prekida. Imao sam naravno i asistencije i davao sam i golove na istim utakmicama, a ovo je prvi put da imam dve asistencije iz prekida – dodaje Jojić.

Partizan ima dvanaest pobeda u nizu u svim takmičenjima.

– Atmosfera u klubu, timu i stručnom štabu je takva da je svaki igrač jako bitan, ali i da se bez svakog od nas može, što se pokazalo u prethodnom periodu. Neke utakmice sam počinjao, ekipa je pobeđivala, neke utakmice nisam počeo i ekipa je takođe pobeđivala – kaže Jojić i posebno ističe:

– Ekipa je ispred svakog pojedinca, a kroz dobre igre i pobede iskaču pojedinci. Da li ću početi ili ne, zaista se time ne opterećujem, već je važno da je unutar tima atmosfera dobra, da podržavamo jedni druge i da se to vidi na terenu, da smo prava ekipa.

U petak, 26. februara, ekipa Partizana gostovaće ekipi Inđije u 24. kolu Linglong Superlige Srbije.

– Očekuje nas jedan neugodan protivnik na lošem terenu, to mogu reći, jer sam gledao njihove utakmice. Teren izgleda jako loše. Inđija je ekipa koja je agresivna, koja pritiska, koja se bori za opstanak i koja samim tim ima dodatnu motivaciju. Mi smo Partizan i idemo tamo po tri boda – završava Jojić

 

1 KOMENTAR

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime