Jojić: Subotić nije rekao da ne želi da igra za reprezentaciju

0

Saigrači i drugari u Dortmundu: Miloš Jojić i Neven Subotić
 

Misterija oko Nevena Subotića i njegovog odlaska iz reprezentacije je i dalje obavijena velom tajne. Selektor Dik Advokat je precrtao Subotića iz daljih planova uz obrazloženje da „mu se čini da Neven ne želi da igra za Srbiju.“ Iako je Subotić godinu dana odsutan iz nacionalnog tima, do tada niko iz FSS nikada nije pomenuo da postoji problem na toj relaciji. Sve dok Advokat nije odlučio da ga ne poziva na okupljanja "orlova".

 

Defanzivac Borusije se od tada nije oglašavao, a njegov saigrač iz tabora Borusije, Miloš Jojić je danas na reprezentativnom okupljanju otkrio da situacija nije baš tako prosta.

 

Bolje da ne bude Albanaca u Humskoj

Na informaciju da će Albanija u meču visokog rizika u Humskoj imati podršku svojih navijača, Jojić je odgovorio:

„Mislim da je bolje da se igra bez gostujućih navijača, kada je ovakav meč u pitanju“, jasan je bio Jojić.

"Neven mi je ranije rekao da on ne dolazi na ovo okupljanje. I nije mi rekao da ne želi da igra za reprezentaciju Srbije. Uopšte se ne radi o tome. Fizički nije spreman. I sami vidite da jednu utakmicu igru, jednu ne igra i da nije sto odsto spreman. Takođe, ni u klubu ne žele da ništa rizikuju zbog povrede iz koje je izašao. Međutim, ja nisam njegov advokat i najbolje bi bilo da njega pitate“, rekao je Jojić srpskim novinarima u Staroj Pazovi.

 

U narednom duelu Srbije protiv Jermenije, za našeg rivala neće igrati Jojićev i Subotićev saigrač Henrik Mhtarijan koji je najbolji igrač jermenskog tima.

"To što ne igra Mhtarijan, ne mora ništa da znači. Jermeni imaju interesantne igrače i mi treba da idemo od utakmice do utakmice. Prvo Jermenija pa Albanija“, zaključio je Miloš Jojić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here