EPA

Košarkaši Denver Nagetsa ubedljivo su sa 126:106 poraženi i u drugom plej-of meču u gostima protiv Golden Stejta, a srpski as Nikola Jokić ostvario je dabl-dabl učinak, ali je i isključen u poslednjoj četvrtini.

Za 28 minuta na terenu, Jokić je postigao 26 poena i imao 11 skokova i četiri asistencije, a isključen je sedam minuta pre kraja utakmice, u vreme ubedljivog vođstva domaćina, kada je “zaradio” drugu tehničku grešku zbog nervoznog reagovanja. Kod Denvera su trojica igrača postigla po 12 poena.

U redovima Golden Stejta, koji je u poslednju četvrtinu ušao sa 20 poena prednosti, odličan je bio Stef Kari sa 34 poena za samo 23 minuta na terenu, a pratio ga je Džordan Poli sa 29 koševa. Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica imao je veoma dobru rolu. Za 16 minuta na terenu postigao je 10 poena, uz samo jedan promašaj iz igre (5/6).

Treća utakmica, u kojoj je Denver domaćin, biće odigrana u noći između četvrtka i petka.

U ostalim mečevima, košarkaši Dalasa nadigrali su Jutu sa 110:104 i izjednačili na 1:1 u plej-of seriji, iako u timu nije bilo Luke Dončića. Filadelfija je i u drugom meču ubedljivo pobedila Toronto sa 112:97 i povela sa 2:0 u seriji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here