Foto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić je sebi priuštio dug letnji odmor posle naporne sezone, u velikoj meri i zbog činjenice da je ovog puta eskivirao reprezentativne obaveze.

U međuvremenu, saznalo se da mu je supruga trudna i da je to jedan od glavnih razloga što ga nismo imali na kvalifikacionom turniru za Tokio, a osim toga želeo je i da sebi da malo oduška i posveti se stvarima koje mu nisu striktna profesija.

Deo leta proveo je u svom Somboru na hipodromu, skoknuo je i do Crne Gore, a ovih dana je primećen – u Italiji. Tačnije, u Ferari, gde su ga lokalci saletali za fotografiju i autogram u jednoj prodavnici pića. Sve se to dešavalo negde malo pre ponoći.

Kako je napisao jedan od očevidaca Nikoline ponoćne šetnje, srpski košarkaš je skoknuo iz hotela do obližnje radnje kako bi kupio pivo. Baš tad je primećen spolja, pa je po izlasku bio zamoljen za slikanje i autograme.

Nikola je čekao u redu pred kasom da plati piće, delovao je veselo i raspoloženo, a po povratku u hotel naišao je na još obožavalaca koji su iskoristili jedinstvenu priliku da se “fotkaju” sa najboljim igračem sveta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here