Printscreen: Youtube/ Arena Sport TV
Nikola Jokić

Košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić izjavio je danas na okupljanju reprezentacije u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi da Srbi ne vole sport ili košarku, već isključivo da pobeđuju.

Jokić se u nacionalni tim vratio posle tri godine i Mundobasketa u Kini.

– Mi ne volimo sport, ne volimo košarku, volimo da pobeđujemo i to je naš mentalitet – izjavio je Jokić na konstataciju da narod Srbije očekuje zlatnu medalju na predstojećem Evrobasketu (od 1. do 18. septembra).

Srpski košarkaš istakao je da mu je drago da je ponovo sa reprezentacijom.

– Lepo, usper je videti ove momke i sve ih skoro već znam od ranije. Treniramo polako, sve je na nekom laganom ritmu tako da treniramo spremamo se i znamo šta nas čeka. Naš cilj na početku je da pokušamo da se povežemo i da nastavimo da se takmičimo na velikim prvenstvima, kao stariji što su radili pre nas – rekao je Jokić i dodao da je pre Evrobasketa cilj da se trijumfuje u naredne dve utakmice kvalifkacija za Svetsko prvenstvo protiv Grčke (25. avgust) i Turske (28. avgust):

– Neće biti lako, glavni fokus je da se kvalifikujemo na Svetsko prvenstvo i onda ćemo videti. Sve ekipe su spremne, dolaze sa ciljem da osvoje turnir, a mi treba da budemo u treningu i da idemo dan po dan, pa kad dođu kvalifikacije da budemo najbolji – poručio je dvostruki uzastopni MVP NBA lige.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here