Nikola Jokić je odigrao još jednu sjajnu utakmicu i došao do novog rekorda karijere, iako su njegovi Denver Nagetsi poraženi od Sakramenta.

Srpski centar je posle susreta sa Kingsima prokomentarisao svoju odličnu igru.

– Mislim da nisam bio toliko agresivan, mislim da sam bio usredsređen i koncentracija mi je bila velikom nivou. Imali smo nekoliko mladih igrača u igri i pokušao sam da im pomognem, ne znam da li sam uradio dobar posao ili ne. Možda sam agresivan bio samo u poslednjoj četvrtini u pokušaju da prelomimo – rekao je Jokić.

Sakramento je ipak uspeo da se izbori sa Jokićevih 50 poena.

– Kingsi imaju Foksa koji prilično dobro gura tempo, dobri su sa poludistance i distance. Imali su prilično solidan šut, uspeli smo da zaustavimo Hilda koji je njihovo veliko oružje, imali su nekoliko igrača koji su se snašli nešto bolje od nas – izjavio je Jokić.

Jokić je, zatim, dobio najaktuelno pitanje – šta misli o kandidaturi za MVP titulu ove sezone.

– Naš pristup je da pobedimo u svakoj mogućoj utakmici, nismo toliko dobri da možemo da odmorimo i dignemo ruke od nekog meča. Svaka sledeća utakmica je mnogo važna za nas. Što se tiče priče o MVP tituli, moram priznati, zaista ne mislim o tome – kazao je Jokić.

Denver je, uprkos dobroj igri u ofanzivi, imao problema na drugom kraju terena.

– Bitno je da počnemo da još više verujemo jedni drugima, da zagrizemo još više, da kolektivno se zauzmemo za sebe i krenemo da se borimo. Mislim da odbrana igra veliku ulogu u našem sistemu i da mora da bude bolja – zaključio je Jokić.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here