Tanjug/AP
Nikola Jokić

Nikola Jokić se vratio na parket nakon što je propustio četiri susreta zbog povrede zgloba desne ruke, a odmah je zablistao. Srpski centar je vodio Denver do trijumfa nad Majamijem sa 120:111, a nakon meča je na konferenciji za medije govorio o Srbiji.

Najpre je sam analizirao susret.

– Igrali smo dobro na momente, na momente nismo, ali gledamo samo u budućnost. Bitno je da smo pobedili, ovo je samo još jedan meč. Uvek je lepo igrati u Majamiju, lepa je atmosfera, bila je to dobra utakmica. Posle šest poraza smo igrali dobro danas i to je najbitnije, svi su igrali dobro. Imali smo sedam dvocifrenih igrača, svi su delili lopte, bili su raspoloženi – počeo je Jokić.

Govorio je i o povredi zbog koje je propustio nekoliko mečeva.

– Moj zglob je dobro, ne osećam ništa, izlečen je, pa je sve u redu.

Na početku meča je svaki kontakt Jokića sa loptom ispraćen zvižducima, ali Jokić se na to nije preterano obazirao.

– Brate, igrao sam u Srbiji. Poželeo bih vam da i vi to osetite – rekao je uz osmeh.

Upitali su ga da li je neophodno da se dovede još neki igrač.

– Ne mislim o promenama u timu, mislim samo o tome kako da pobedimo sledeći meč. Sada smo na gostovanjima od sedam mečeva, sledeći meč je Orlando. Moramo da pritisnemo prekidač i da idemo na sledeći meč. Pokazali smo da možemo da igramo mnogo dobru košarku, da pobedimo dobre ekipe, potrebno je samo da igramo duže.

Nakon incidenta u Denveru kada se sukobio sa Markifom Morisom, dobio je jedan meč suspenzije. Ipak, prvi sledeći meč dva tima prošao je bez incidenata.

– Nisam bio u kontaktu sa Markifom Morisom – rekao je između ostalog Jokić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here