Nikola Jokić je imao čast da drugi put uzastopno igra na NBA Ol-staru, a ove godine je slavio u timu Lebrona Džejmsa koji je bio bolji od Janisovog sa 157:155.

Jokić je za 12 minuta na parketu ubacio 5 poena, od čega je jedna trojka bila posebno važna i izazvala je jake emocije na klupi kod Lebrona i Dončića, koji je sa tri prsta slavio pogodak Srbina.

Jokić se pored poteza istakao i dobrom zabavom na parketu, a posebno je impresionirao Lebrona Džejmsa, kojeg je imitirao, na šta je ovaj “crkavao” od smeha.

– Zaista sam uživao, uživao sam prošle godine, takođe i sada. Uživao sam u mometu i tome što sam sa ovim momcima. Pogodio sam dva puta, toliko sam srećan. Oduzeli su mi MVP titulu, ali nema veze, biće sledeće godine. Sada treba da se odmorimo i sezona se nastavlja – bili su prvi utisci Jokića, koji je pričom o oduzetoj MVP tituli nasmejao novinare.

 

 

Upitan da prokomentariše bitnu trojku koju je postigao, nastavio je u šaljivom tonu.

 Znam, ja sam promenio sve – nastavio je Jokić sa šalama, a zatim je opisao i neobičnu proslavu.

– Ne znam, hteo sam da napravim nešto glupo i mislim da sam to uradio – ponovo je nasmejao novinare.

Upitan je da li mu je bilo teško što nije bio na parketu u poslednjim momentima meča.

– Ne, jer nismo izgubili, ali volim da budem u takvim momentima na parketu – rekao je Jokić, koji je naglasio i da mu se dopada novi format Ol-star utakmice.

– Mislim da je bolji, jer kada se igra u svakoj četvrtini posebno, veći je takmičarski naboj – zaključio je Jokić.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here