Košarkaši Denvera poraženi su sinoć u NBA ligi od Nju Orleansa sa 113:108, uprkos još jednoj fantastičnoj partiji Nikole Jokića.

Srpski centar zabeležio je 11. tripl dabl u sezoni – 27 poena, 10 skokova i 11 asistencija. Imao je i po jednu ukradenu loptu i blokadu, za 34 minuta na parketu.

Dobro su krenuli Nagetsi, iako je Nikola Jokić loše ušao u meč i mučio se sa Stivenom Adamsom koji je bio odličan u obe faze igre. Jokić je za šest minuta napravio dva faula i to je značilo da mora na klupu, iako nije šutnuo nijednom ka košu.

Bez Jokića, sa rezervama i Marejem, Denver je igrao veoma loše i Pelikansi su preokrenuli. Ubacili su čak 36 poena u drugoj četvrtini, a odbrana Denvera nije postojala.

Usledila je sjajna treća četvrtina, koja je ukazivala na mogući preokret. Ipak, to se nije desilo. Sa jedno strane, Zajon Vilijamson je pogađao, dok su Jokić i Marej u poslednjem napadu Denvera promašili po šut za tri poena i loptu je uzeo Hart, a Marej je napravio nesportski faul i sve je bilo rešeno.

 

Najbolji na meču bili su upravo Zajon Vilijamson i Brendon Ingram. Obojica su ubacila po 30 poena.

Aleksander-Voker, koji je u prvu petorku ušao zbog povrede Lonza Bola, ubacio je 20 poena. Stiven Adams je bio odličan sa 13 skokova, od čega čak 7 u napadu. Hart je imao 12 poena, 9 skokova i 6 asistencija.

Kod Denvera je Marej ubacio 23 poena (9/16 iz igre), Porter je dodao 17 (7/14 iz igre), a Barton 16 poena (7/19 iz igre).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here